Bli Medlem

SWEA är en global ideell förening för svenskor och svensktalande kvinnor som är eller har varit bosatta utomlands.

Genom att samla Sweor kring vårt gemensamma språk, vårt svenska ursprung och kulturarv blir SWEA både en träffpunkt och ett skyddsnät med länkar över hela världen som gör livet utomlands lättare och ger stöd vid utflyttning och återkomst till Sverige.Medlemmar får tillgång till detta otroliga nätverk som kan användas var man än flyttar i världen, tillgång till SWEAs rumsförmedling vid eventuella resor, SWEA Forum och mycket mera. Detta inkluderar också vårt nyhetsblad som utges fyra gånger om året, och bl.a. har information om våra olika program, nyheter om SWEA samt mycket annat smått och gott. Kontakta någon i styrelsen, om du har frågor.


Betala Medlemsavgiften för 2023

Här kan du lätt och snabbt kan betala medlemsavgiften via Internet.

Medlemskap i SWEA Atlanta kostar endast $50.00 för ett helt år och $25.00 om du kommer med efter den 31 augusti ($25 per år om man är under 25).

Vi använder PayPal för att ta emot betalningen, men du behöver inte ha ett eget PayPal konto för att betala, det går bra med bara ditt kreditkort.

Betalning via både PayPal och check går till SWEAs kassör, Camilla McKinney. Tyvärr tar PayPal ut en avgift för varje transaktion, så vi ber dig vänligen att betala $52 för att täcka den extra kostnaden. Om du inte vill betala den extra avgiften, skicka istället en check på $50 utställd till ”SWEA Atlanta” till Camilla (var vänlig mejla oss för adress).

OBS! Glöm ej att meddela Helene Trowell på atlanta.medlem@swea.org (medlemsansvarig) om du har flyttat, och/eller bytt email eller telefon nummer. Det går också bra att mejla henne med andra frågor angående medlemskap.

Tack på förhand!


Var vänlig fyll i medlemsansökan och skicka iväg!


Betala med PayPal:

Helår (före 31 augusti)

PayPal

Halvår (endast nya medlemmar efter 31 agusti, medlemskapet gäller då till 31 december)

PayPal