Network Menu

Ärtsoppa Med Punch

Varmt välkomna på ännu en fantastisk SWEA-sammankomst! Tillsammans äter vi ärtsoppa, svalkar strupen med punch och avslutar med lite plättar på det! Missa inte en torsdag som sent ska glömmas! Passa på att möt upp gamla och nya Sweor. Ta gärna med eventuella blivande Sweor också. Torsdagen, 19 Oktober kl 18:30 Kostnad: $10 RSVP genom Evite innan 17:e […]

Fortsätt läsa

SWEA Atlanta 21 år

Välkommen till SWEA Atlantas 21-års jubileum!  Det ska vi fira med smörgåstårta, dessert, och hemligt program. När: Lördagen den 4de November kl.17.00 Var: Hemma hos Erica Baker (See Evite för mer info) Kostnad: $20, Välkomstdrink ingår, men BYOB om andra drycker önskas.

Fortsätt läsa

Kanelbullens Dag

VÄLKOMNA ALLA KANELBULLSÄLSKARE!! Vi träffas och firar Kanelbullens Dag till ära med lite sallad och fika hemma hos Susanne Howard När: Onsdagen den 4-de October kl 6:30 PM Ta gärna med er svenska böcker som ni vill donera till julmarknaden. Kostnad $10 RSVP asap! Välkomna!! Swea Atlanta

Fortsätt läsa

SWEDEN DAY

Nu är det dax att fira Sveriges National dag, kom till Piedmont park och delta i all festligheter på denna speciella dag.

Fortsätt läsa

Melodifestival

Då var det dax igen för den årliga melodifestivalen som vi ser så mycket fram emot. Kom och heja på din favorit låt med SWEA hemma hos Anna. Lördagen den 13 Maj klockan 15.00

Fortsätt läsa

Vår Vinprovning

Välkommen och lär dig om vilka viner som passar nu fram på vårsida, Jeremy har också lovat att hålla sig till viner som alla har råd med till vardags.

Fortsätt läsa

Mingelkväll

Välkomna till en rolig mingelkväll hemma hos Stina! Tisdagen den 14 Mars Kl 6.30 pm Vi bjuder på appetizers och gott vin! Kostnad $10 RSVP by 3/12/2017 Se Evite för address och väg beskrivning. Hoppas vi ses där!

Fortsätt läsa

Svensk Vårgudstjänst

Lördagen den 25 Mars klockan 15.00 hälsar vi våren välkommen med en gudstjänst på svenska innehållande många traditionella vårsånger. Vårgudstjänsten, som endast är på svenska, leds av Michael Franzen, Kyrkoherde i Svenska Kyrkan i Utlandet i Florida.

Fortsätt läsa

Semmel Träff 12 Februari

Hej! Nu är det så dags igen för eftermiddagsfika med semlor och annat hembakat gott! Vi träffas hemma hos Agneta Mimms Söndagen 12 februari kl.14:00. Se inbjudan för adress. Hjärtligt Välkomna!

Fortsätt läsa