Network Menu

SWEDEN DAY

Nu är det dax att fira Sveriges National dag, kom till Piedmont park och delta i all festligheter på denna speciella dag.

Fortsätt läsa

Melodifestival

Då var det dax igen för den årliga melodifestivalen som vi ser så mycket fram emot. Kom och heja på din favorit låt med SWEA hemma hos Anna. Lördagen den 13 Maj klockan 15.00

Fortsätt läsa

Vår Vinprovning

Välkommen och lär dig om vilka viner som passar nu fram på vårsida, Jeremy har också lovat att hålla sig till viner som alla har råd med till vardags.

Fortsätt läsa

Mingelkväll

Välkomna till en rolig mingelkväll hemma hos Stina! Tisdagen den 14 Mars Kl 6.30 pm Vi bjuder på appetizers och gott vin! Kostnad $10 RSVP by 3/12/2017 Se Evite för address och väg beskrivning. Hoppas vi ses där!

Fortsätt läsa

Svensk Vårgudstjänst

Lördagen den 25 Mars klockan 15.00 hälsar vi våren välkommen med en gudstjänst på svenska innehållande många traditionella vårsånger. Vårgudstjänsten, som endast är på svenska, leds av Michael Franzen, Kyrkoherde i Svenska Kyrkan i Utlandet i Florida.

Fortsätt läsa

Semmel Träff 12 Februari

Hej! Nu är det så dags igen för eftermiddagsfika med semlor och annat hembakat gott! Vi träffas hemma hos Agneta Mimms Söndagen 12 februari kl.14:00. Se inbjudan för adress. Hjärtligt Välkomna!

Fortsätt läsa